. doble platina: Ginys

10.2.10

Ginys



















Elaboro ginys de futur desplegament; sorpreses emeses a deshora vers la nit: Un pou sense fi que malgrat tot s'acaba. I el confeti i la melancolia no basten per desfer-se'n i inseminar de nou cadenes.
Cal sobretot contaminar la ment. No esterilitzar una sola de les eines de sutura. Maldar tothora per entrar en contacte amb el material malalt del present.
Disseminar homes d'enganxina en murs i receptacles sagrats. A la missa de la borsa cantar blasfemes alabances a les bactèries que s'alimenten de la bondat dels cossos. Els conys del món són la nostra cuina!

Les idees perilloses joguinegen amb estilets a l'interior de la bragueta de la verge sorneguera del demà. Agenolleu-vos a l'alçada propicia germans! i begueu el nèctar sacrosant de l'estultícia divina...
El joc te un nom: seducció.
La voravia, curulla dels bocins esberlats de parabrises imprudents, t'acollirà sense fàstics quan un cop de colze t'expulsi. Sense cap mena de dubte un home sa no pot competir amb nosaltres.
Sigues brut. La higiene condueix indefectiblement a l'ordenació moral de la teva misèria. Vomita’t als peus i deixa que la teva progènie els llepi. Així esdevindràs la dansa dels àcars pretèrits, sempre triomfant sobre la insuportable lucidesa del temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada